2017. július 1 – augusztus 31 fotópályázat amatőrfotósoknak

Fotópályázat AMATŐR fotósoknak
A Hidegkúti Családi Iránytű Egyesület a 4. Hidegkúti Sportparádéhoz kapcsolódóan fotópályázatot hirdet
 
Beküldési határidő: augusztus 31. éjfél
Nevezési díj: nincs
A képeket a következő email címre várjuk:  foto@csaladiiranytu.hu
 
Idén szeptemberben már 4. alkalommal rendezi meg A Hidegkúti Családi Iránytű Egyesület a Hidegkúti Sportparádét. Az eseményt 3 évvel ezelőtt azért szervezte meg egyesületünk, mert szerettünk volna tenni azért, hogy az itt élők jobban megismerjék kivételes lakókörnyezetüket, az itt végezhető sporttevékenységeket és persze egymást is.
A program minden várakozásunkat felülmúló érdeklődésnek örvend már a kezdetektől fogva. Igyekszünk minden évben újabb és újabb elemekkel színesíteni a rendezvényt. Idén – sok más újdonság mellett – lehetőségünk nyílik támogatóinknak köszönhetően egy rég dédelgetett álmunk megvalósítására. Ez pedig az amatőr fotópályázat.
Itt a nyár, amikor több időt töltünk a szabadban, kirándulunk, sportolunk, vagy csak együtt vagyunk családunkkal, barátainkkal. Ezek közben sokszor nyílik remek alkalom arra, hogy lencsevégre kapjunk egy-egy emlékezetes, érdekes, szórakoztató vagy éppen látványos pillanatot, vagy megörökítsünk valamit csak azért mert szép.
Szerencsére a mi lakóhelyünk, Pesthidegkút és környéke kivételes természeti adottságokkal rendelkezik és rendkívül sok a sportolási lehetőség is.
Arra buzdítunk ezen a nyáron mindenkit, hogy vegye elő fényképezőgépét, vagy telefonját, vagy egyéb fényképezésre alkalmas eszközét és mutassa meg szomszédjának, hogy ő hogyan látja az itteni életet!
 
Két kategóriában várjuk a fényképeket:

  1. Mozgásban lenni jó! (Ide a helyi sportéletről készített fotókat várjuk.)
  2. Ilyen a nyár Pesthidegkúton (Ebbe a kategóriába sok minden belefér. Természetfotók, helyi nyári programok, közösségi élet, családi élet…stb. Ami nyáron, velünk, itt és a környéken történik, vagy körülvesz.)

 
 
A legjobb képekből 2017. szeptember 16-án kiállítást rendezünk a 4. Hidegkúti Sportparádé helyszínén a Pokorny József Sport- és Szabadidőközpontban, illetve egy későbbi időpontban megtekinthetők lesznek a Klebelsberg Kulturkúriában és a Hüvi Szolgáltatóházban is.
Természetesen a legjobb fotókat díjazni is fogjuk.
További részletek és pályázati feltételek:
www.csaladiiranytu.hu  és  www.facebook.com/HidegkutiCsaladiIranytu
 
A fotópályázat támogatói: