2018. április 28. – 5. Hidegkúti Családi Piknik

Idén immár ötödik alkalommal rendezzük meg Pesthidegkút hagyományos tavasz-ünnepét, a Hidegkúti Családi Pikniket. 5 évvel ezelőtt az volt az álmunk, hogy a Pesthidegkúton és környékén élő emberek és az itt működő intézmények, szervezetek megismerjék egymást, egymás tevékenységét, művészetét, szolgáltatását, hogy együttműködés, összhang, igazi jól működő közösség alakuljon ki az itt élők és dolgozók között. 3 nagy eseményünk a Karnevál, a Sportparádé és a Piknik, amely nemcsak lakókörnyezetünk különböző évszakokban mutatott arcait, hanem az itt élők sokszínűségét is igyekszik bemutatni.
Családi Pikniken lehetőséget szeretnénk adni a környékünkön élő, profi és amatőr, alkotó- és előadóművészeknek, hogy egy-egy 10-15 perces színpadi bemutató keretében, illetve a helyszínen felállított sátrak alatt ízelítőt adhassanak tevékenységükből. A program kitűnő alkalom arra is, hogy a „szomszédaink”, a bemutatott művészeti ágak megcsodálása mellett, kötetlen piknik-hangulatban töltsenek el egy kellemes, beszélgetős, ismerkedős délutánt, hogy új kapcsolatok, barátságok szülessenek.
Az elmúlt rendezvényeink mérlege alapján büszkén mondhatjuk, hogy elképzeléseink összhangban vannak szomszédaink gondolataival, vágyaival, hiszen minden egyes programunkat rendkívüli érdeklődés és támogatás övez, amelyet ezúton is hálásan köszönünk.

Szeretettel várunk Benneteket 2018. április 28-án az 5. Hidegkúti Családi Pikniken! 😀