2024.04.20. – 9. Hidegkúti Családi Piknik

Valóra vált egy 10 éve dédelgetett álmunk. 2013-ban, amikor az első családi pikniket tervezgettük, egy igazi fűben leheveredős, egymást finomságokkal kínálgatós, játszós, nézelődős, beszélgetős, ismerkedős programról álmodtunk. 

Akkor viszont a  megfelelő hely, a Geli Lakberendezési Ház betonozott parkolója volt. A Geli család szinte családtaggá fogadott minket és tőlük nemcsak óriási bizalmat, hanem minden segítséget megkaptunk, hogy elindulhassunk azon az úton, amire lakóhelyünk és az itt élők iránt érzett szeretetünk és elköteleződésünk hívott. 

10 év alatt sok dolog történt. Változott a helyszín is, változott a környék kultúrális és sportélete is és az egyesületen belül is történtek változások. Az érzéseink is sokat változtak az évek során. Minden programmal egyre erősebben érezzük, hogy szükség van olyan alkalmakra, amelyek lehetőséget adnak a környéken élőknek arra, hogy megismerjék környezetüket és egymást. 

Közben megépült a csodás Közösségi Liget is és ezzel most, a 9. Hidegkúti Családi Pikniken lehetőség nyílik, hogy valódi, régi időket idéző, igazi piknik legyen. 

Vegyétek elő a piknikkosarakat, a kedvenc recepteket, finom italokat és gyertek velünk és egymással piknikezni április 20-án délután 2 órától!

Mi már nagyon készülünk.  A színpadon most is lenyűgöző produkciók lesznek, a sátrakban pedig sok érdekes dolgot lehet majd kipróbálni. Nem utolsó sorban azon dolgozunk, hogy egy helyre hozzuk a környék nyári táborainak kínálatát. 

Szeretettel várunk!