Afrika élővilága egy állatorvos fotóin keresztül

Ha jártál már Afrikában azért, ha készülsz Afrikába azért, de ha csak kíváncsi vagy milyen Afrika ott a helyed március 30-án a vetítésen!

Gabi (dr. Kiss Gabriella, az állatorvostudományok kandidátusa) az Állatorvostudományi Egyetemen töltött évek alatt bejárta Európát, majd már a Pfizer Állatgyógyászati cégnek dolgozott, amikor 1998-ban egy hónapot barangolt Argentínában és Brazíliában.
1999-ben néhány barátjával végig sátrazzák Kenyát és Tanzániát és ezt követően szinte nem telt el úgy év, hogy ne járt volna Afrika valamelyik országában. 2004-ben a Fővárosi Állat- és Növénykertben született Bömbi oroszlánt kiviszi a dél-afrikai SanWild vadasparkba az akkori TV2 segítségével.
A következő évek a SanWild és a kisoroszlán látogatásáról, önkéntesi munkáról szólnak, de közben azért többször eljut Etiópiába, Kenyába, Tanzániába, Ugandába, Botswanába, Zambiába, Namíbiába és Dél-Afrikába. Az előadása során csodaszép fotóin át ízelítőt kapunk ezekről az országokról és persze megelevenedik a ma már 15 éves Bömbi mesébe illő története is.

Időpont: Március 30-án szombaton 17 és 19 óra között

Helyszín: HÜVI Szolgáltatóház Hidegkúti út 1., Budapest, 1029