7. Hidegkúti Sportparádé résztvevőknek

Kedves Résztvevők!

Az utolsó szakaszába fordult a 7. Hidegkúti Sportparádé szervezése, ezért szeretnénk tájékoztatni benneteket néhány fontos tudnivalóról.

Néhány hónappal ezelőtt megváltozott az életünk. Korlátok közé kerültünk, veszélyben az egészségünk, tele vagyunk bizonytalansággal. A félelem és a szorongás beköltözött és tanyát vert a szívünkben, amely mindnyájunk lelkére kihat. Egyesületünk azonban hiszi és vallja, hogy az élet nem áll meg, élnünk kell tovább, csak nagyobb türelemmel, jobban alkalmazkodva és még jobban odafigyelve, több szabályt betartva. (Természetesen mindig szem előtt tartva és elfogadva az egyéni veszélyeztetettségből és élethelyzetekből adódó döntéseket.)

Mindezek alapján – és sok tépelődés után – úgy határoztunk, hogy a labdát, amelyet nyár elején elgurítottunk az első – kopogtató, tapogatózó – levelünkkel, nem fogjuk megállítani. Természetesen, ha a Kormány úgy dönt, hogy nem lehet megtartani a rendezvényt, akkor lemondjuk, hiszen a mindenkori szabályokat mindig maradéktalanul be kell tartanunk. Ezért hozzátok is az a legelső és legfontosabb kérésünk, hogy VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!

A fertőzésveszély csökkentése érdekében meg kellett hoznunk bizonyos döntéseket, amelyeket részben belefoglaltunk az alábbi tájékoztatóba, részben jelen levelünkhöz mellékeljük. („Óvintézkedések a 7. Hidegkúti Sportparádén résztvevők számára”) Kérjük, olvassátok el figyelmesen!

  1. A rendezvény reggel 10 órától várhatóan este 6-ig tart, ezért fontos lenne, hogy ha lehet, végig jelen tudjatok lenni a bemutatandó sporteszközeitekkel. Ha valami miatt csak pár órára tudjátok korlátozni a személyes jelenléteteket, akkor kérjük, ezt szeptember 10-ig jelezzétek felénk, mert a színpadi bemutatásotokat ennek megfelelően időzítenénk.
  2. A rendezvényt szeretnénk pontosan kezdeni. Kérünk benneteket, hogy tiszteljétek meg egymást és a közönséget is azzal, hogy addigra már készen álltok a saját helyszínetek berendezésével. Fontos, hogy 10 órára (inkább 9:45-re) már minden sporteszköz kipróbálásra készen álljon és ne legyen zavaró jövés-menés, vagy üres sátor. Mi reggel 7 órától építjük a helyszínt, Ti is jöhettek, várunk!
  3. A bizonytalan helyzet miatt idén arra kérünk mindenkit, hogy 9:00 és 9:45 között jelentkezzen az információs sátorban! Ezzel regisztráljuk, hogy megérkezett és ellátjuk az aktuális információkkal.
  4. Kérjük, hogy a bemutatásotokhoz szükséges információkat, vagyis mindent, amit szeretnétek, hogy elhangozzon rólatok a színpadon, pár mondatban foglaljátok össze (Akik már voltak korábban is, csak akkor küldjenek, ha a tavalyi valamiért már nem aktuális.) és legkésőbb szeptember 10-ig küldjétek el nekünk email-ben. Minden évben egyre többen jelentkeznek, amely nagy öröm számunkra, de emiatt sajnos nem tudjuk garantálni, hogy minden információ elmondására lesz időnk. Viszont törekedni fogunk rá. Kérjük megértéseteket ezzel kapcsolatban.
  5. A sátorfeliratok egységes elkészítéséhez kérjük, hogy szeptember 10-ig küldjétek el az egyesületetek pontos nevét és logóját, illetve minden olyan egyéb jelzést, ami a sátorra helyezve útmutatást ad a látogatóknak arról, hogy ki és milyen sporttal szerepel a sátorban. Természetesen ez csak azokra vonatkozik, akik először szerepelnek a Sportparádén. Visszatérő szereplőink csak akkor küldjék, ha változtatást szeretnének a korábbihoz képest.
  6. A rendezvény ideje alatt ezúttal NEM LESZ bográcsban főtt étel, mivel járványügyi szempontból ez olyan veszélyeket rejt magában, amit mi nem szeretnénk megkockáztatni.
  7. Mivel sokan közületek igen komoly sporteszközökkel fogtok a rendezvényre érkezni, mindenképpen javasolnánk, hogy pár nappal a program előtt látogassatok ki a helyszínre, (Pokorny József Sport- és Szabadidő Központ, Szabadság u. 51-57.) és gondoljátok át, milyen terepre, és mekkora területre lesz szükségetek. Ha külön nem jelzitek konkrét igényeteket ehhez kapcsolódóan, akkor mi fogjuk 11-én pénteken délután kijelölni a helyeteket.
  8. Ahogy már tudjátok, a Hidegkúti Sportparádék várva várt része a tombolahúzás, amelyhez minden felajánlást szívesen fogadunk. Kérjük, ha módotokban áll bármilyen, a sportágatokkal kapcsolatos ajándékot/csomagot összeállítani, juttassátok azt el nekünk szeptember 11-ig.
  9. Szintén kedvelt program a Sportparádén a pecsétvadászat. Ezt azért találtuk ki, hogy ezzel is a sátraitokba csalogassuk a gyerekeket, akik a nálatok tett látogatás, és a tőletek kapott játékos feladat elvégzése után lepecsételtetik veletek a náluk levő pecsétgyűjtő lapot. A program végén a legalább 7 pecsétet összegyűjtő gyerekek között értékes nyereményeket sorsolunk ki. Ha szeretnél te is pecsételő hely lenni, akkor kérlek ezt is jelezd érkezéskor.

Kedves sportszerető résztvevők! Kérünk benneteket, hogy fogjátok fel ezt a programot úgy, mint egy remek alkalmat arra, hogy a környékünkön élők minél szélesebb körben megismerjék a tevékenységeteket. Jó hangulatú, közösségteremtő, kapcsolatépítő eseményt képzeltünk el és valósítottunk meg eddig minden alkalommal.  Igyekszünk, hogy a Sportparádé híre a lehető legtöbb emberhez eljusson, de ebben a Ti segítségekre is szükség van. Kérjük, tegyétek magatokévá a rendezvény célját és mondanivalóját, és terjesszétek, vigyétek a hírét! 

Ezúton is hálás szívvel köszönjük nektek a sok bátorítást, biztatást, a felajánlott segítséget, a kedves szavakat és a rendíthetetlen hitet a program sikerében. Az elmúlt hetekben az segített át minket a nehézségeken, hogy VELETEK dolgozhattunk értetek és mindnyájunkért.

Bármilyen kérdés, kérés esetén készséggel állunk rendelkezésetekre. Találkozzunk szeptember 12-én a Pokorny József Sport- és Szabadidőközpontban és MOZGASSUK MEG A SZOMSZÉDAINKAT!!!

A Hidegkúti Családi Iránytű Egyesület csapata