ÓVINTÉZKEDÉSEK és ELVÁRT VISELKEDÉS mindnyájunk védelme érdekében.

– Bár nincs létszámkorlát, de mi szeretnénk korlátozni a résztvevők létszámát annak érdekében, hogy a biztonságos távolság betartása mindig lehetséges legyen. A II. Kerületi Önkormányzat ebben is támogat minket és ezért hostessek bevonásával tervezzük a be- és kiléptetést.

– A terveink szerint a sportcentrum Kadarka utcai bejáratánál, az irodaépület és a kis focipálya közötti kapun lesz a beléptetés, így a parkolóba még szabadon be lehet állni, illetve a Szabadság utcai gyalogos kaput is lehet használni, de a rendezvényt csak az épület és a pálya közötti kapun, hőmérőzést, kézfertőtlenítést és adatfelvételt követően kerülhet sor. Kérjük a megértést és türelmet mindenkitől.

– Az iroda épülete (konténer) zárva tart. Az öltözőket, illetve a bőrgyógyászati és szemészeti szűrést csak a hátsó bejárat felől (nyilakkal jelöljük) lehet megközelíteni.

– A rendezvény helyszínét elhagyni csak a Közösségi Tér színpad mögötti kiskapuján lehet majd.

– A maszk viselése zárt térben, az egészségügyi szűrővizsgálatoknál, illetve minden olyan helyszínen, ahol ezt tábla jelzi kötelező, egyébként pedig ajánlott.

– Az épületben található büfé a rendezvény résztvevőit csak a szabadba nyíló kiszolgálóablakon át szolgálja ki.

– Kérünk mindenkit, hogy ne az épületben található mosdót használja, hanem csak a kívülről megközelíthető helyiségeket. (A közösségi téren található konténer wc-t, illetve a nagy focipályánál található mozgáskorlátozottak számára kialakított wc-t.)

– Több ponton helyezünk ki érintésmentes kézfertőtlenítő automatákat és maszkot is tudunk adni azoknak, akik esetleg otthon felejtik. 

– Fájó szívvel lemondtunk néhány olyan programról, ahol úgy gondoltuk, hogy nem lehet a megfelelő távolságot tartani, vagy az eszközök állandó fertőtlenítését megoldani.

– Feliratokat helyezünk ki több helyszínre, amelyek a fertőzésveszély csökkentése érdekében elvárt magatartásra hívják fel a figyelmet.

Elég vegyesek az érzéseink a megrendezéssel kapcsolatban, de úgy gondoljuk, hogy az élet nem áll és nem állhat meg. Amíg a gyerekeink iskolába, óvodába járnak, amíg működik a tömegközlekedés, addig úgy gondoljuk, hogy MAXIMÁLISAN VIGYÁZVA EGYMÁSRA kimehetünk a szabadba és élhetjük – ha nem is a megszokott – életünket. 

Úgy gondoljuk, hogy mi megadjuk a lehetőséget arra, hogy találkozhassunk szeptember 12-én. Azért is gondoljuk ezt, mert rekordsebességgel telt meg a színpad, a sátorba jelentkezők száma, és az egészségügyi szűrésen dolgozók is mind a szabályok betartása melletti megrendezés mellett vannak. 

Ezért a lehetőséget megadjuk, de azt kérjük, hogy 

– mindenki saját belátása szerint döntsön arról, hogy részt kíván-e venni a sportparádén és vállalja döntésének felelősségét!

– aki két héten belül külföldön volt, érintkezett koronavírus fertőzés tüneteit mutató, vagy igazoltan fertőzött emberrel, vagy neki magának bármilyen fertőzöttségre utaló tünete van, akkor kérjük, hogy MARADJON OTTHON!

– aki ellátogat a rendezvényre tartsa be a maszkviselésre (orrot és szájat eltakaró), a kézfertőtlenítésre és biztonságos távolságra (általában 1,5 m, sportolás közben lehetőség szerint több) vonatkozó szabályokat!

– VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!

Bízunk benne, hogy találkozhatunk szeptember 12-én a 7. Hidegkúti Sportparádén!

Nagy szeretettel várunk minden kedves közeli és távolabbi szomszédot!

A szervezők nevében

Kovács Ágnes

a Hidegkúti Családi Iránytű Egyesület elnöke