Már készülünk a szeptember 15-i Sportparádéra!

Kedves Sportszerető Barátunk!
 
Örömmel tájékoztatunk, hogy a Hidegkúti Családi Iránytű Egyesület és a Pokorny József Sport- és Szabadidőközpont idén ősszel is megrendezi Pesthidegkút hagyományos sportágválasztó rendezvényét, a Hidegkúti Sportparádét. A sport, a testmozgás és egészségmegőrzés jegyében szerveződő program során ezúttal is lehetőséget kívánunk nyújtani az itt élő családoknak a Pesthidegkúton, illetve annak vonzáskörzetében működő sporttevékenységek megismerésére.
Az előző években megszokott módon, várjuk azon egyesületek, csapatok, klubok és csoportok jelentkezését, akik idén is szívesen részt vennének a rendezvényen, és akár egy-egy rövid színpadi ízelítő, akár egyéb megjelenés keretében bemutatnák tevékenységüket az érdeklődőknek. Bízunk benne, hogy a program hasznára fog válni mind a sportágválasztás előtt, mind a tagtoborzás előtt állóknak.
Idén a program ismét kibővül – a hagyományos amatőr focikupa mellett – a fotópályázattal, illetve, folytatva a tavaly indított sorozatot, támogatjuk a 2. Hidegkúti Amatőr Petanque Bajnokság megszervezését és lebonyolítását is. Az 5. Hidegkúti Sportparádén meghirdetjük az I. Hidegkúti Családi Vándorkupa versenyt is, amelyre családok vagy kisebb (4 tagú) baráti társaságok jelentkezését várjuk.
A részletekről a honlapunkon és facebook oldalunkon tájékozódhattok.
A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel a II. kerületi egészségügyi szakszolgálat ismét felkérte Egyesületünket, hogy a rendezvényen adjunk teret a szakszolgálat orvosainak és munkatársainak szervezésében megvalósuló ingyenes lakossági szűrőprogramnak. A kérésnek örömmel teszünk eleget, így az 5. Hidegkúti Sportparádén újra megnyílik az „egészség sétány”, ahol az érdeklődők közel 10 különböző szűrővizsgálaton vehetnek részt.
Az 5. Hidegkúti Sportparádé a Hidegkúti Családi Iránytű Egyesület és a Pokorny József Sport- és Szabadidőközpont közös szervezésében kerül megrendezésre 2018. szeptember 15-én 10 és 18 óra között, helyszíne pedig, hagyományainkhoz híven, ezúttal is a Sportcentrum és a mellette található Közösségi Tér lesz. Tekintettel az esemény tanévkezdéshez közeli időpontjára, kérjük, már most írjátok bele a naptáraitokba az eseményt, hogy a jól megérdemelt nyári pihenés után rögtön színpadra, vagy sátorba pattanhassatok. ?
Fontos, hogy minél hamarabb jelezzetek vissza, hogy részt kívántok-e venni a rendezvényen, hiszen a nagy érdeklődés miatt, a színpadon csak a leggyorsabbaknak tudunk helyet biztosítani.
Kérünk benneteket, hogy minden lehetséges fórumon terjesszétek az 5. Hidegkúti Sportparádé hírét, hogy minél több egyesület és csapat, illetve sportolni, mozogni vágyó szomszédunk értesüljön róla. Továbbítsátok ezt a levelet minden olyan környékbeli ismerősötöknek, aki szívesen megjelenne bármilyen sporthoz, egészséges életmódhoz kötődő tevékenységével!
Kérdések, kérések, javaslatok esetén, keressetek minket bizalommal a hello@csaladiiranytu.hu e-mail címen!
Az őszi találkozásig szép nyarat, sok napsütést, feltöltődést kívánunk mindnyájatoknak.
A Hidegkúti Családi Iránytű csapata