2. HIDEGKÚTI AMATŐR FOTÓPÁLYÁZAT

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a Hidegkúti Családi Iránytű Egyesület, az 5. Hidegkúti Sportparádéhoz kapcsolódóan, ismét fotópályázatot hirdet. 
Beküldési határidő: 2018. augusztus 31. éjfél
Nevezési díj: nincs
A képeket a következő email címre várjuk: foto@csaladiiranytu.hu
A Hidegkúti Családi Iránytű Egyesület 2018. szeptemberében immár 5. alkalommal rendezi meg a Hidegkúti Sportparádét, amelynek célja, hogy az itt élők jobban megismerhessék kivételes lakókörnyezetünket, az itt helyben végezhető sporttevékenységeket és persze egymást is.
A programot, amelynek sikere már a kezdetektől fogva felülmúlta minden várakozásunkat, évről évre igyekszünk újabb résztvevőkkel és elemekkel színesíteni. Támogatóinknak köszönhetően, tavaly egy rég dédelgetett álmunk valósulhatott meg az első hidegkúti amatőr fotópályázat kiírásával és lebonyolításával.
A hagyományt folytatva, idén nyáron újra arra buzdítunk mindenkit, hogy vegye elő fényképezőgépét vagy okos telefonját, és ragadja meg a pillanatot, amelyet szívesen megosztana szomszédjaival is.   
A fotópályázatra két kategóriában várjuk a fényképeket:

  • SPORTOL A CSALÁD (Ide várunk minden Pesthidegkúton végzett sport tevékenységgel kapcsolatos képet)
  • AZ ÉN PESTHIDEGKUTAM (Ebbe a kategóriába minden olyan téma belefér, amely valamilyen módon kötődik Pesthidegkúthoz, illetve bármilyen itt elkapott pillanathoz; kapcsolódhat akár egy-egy családi vagy közösségi programhoz, akár a természet szépségeihez, stb.)

A legjobb képekből 2018. szeptember 15-én kiállítást rendezünk az 5. Hidegkúti Sportparádé helyszínén a Pokorny József Sport- és Szabadidőközpontban, egy későbbi időpontban a Hüvi Szolgáltatóházban, illetve egyéb helyszíneken is.
A zsűri által legjobbnak ítélt fotókat természetesen idén is díjazni fogjuk.
További részletek és pályázati feltételek:

www.csaladiiranytu.hu  és  www.facebook.com/HidegkutiCsaladiIranytu

A fotópályázat támogatói: