ÓVINTÉZKEDÉSEK a 7. Hidegkúti Sportparádé látogatói és résztvevői számára

Bár hivatalos létszámkorlát nincs, mi mégis szeretnénk korlátozni a résztvevők létszámát annak érdekében, hogy a biztonságos távolság betartása mindig lehetséges legyen. A II. Kerületi Önkormányzat ebben is támogat minket, ezért hostessek bevonásával tervezzük a be- és kiléptetést.

  • A terveink szerint a beléptetés a Sportcentrum Kadarka utcai bejáratánál, az irodaépület és a kis focipálya közötti kapun át lesz – hőmérőzést, kézfertőtlenítést és adatfelvételt követően. Kérjük a megértést és türelmet mindenkitől. A beléptetés után a résztvevőket kérjük, hogy keressék fel az Információs sátrat, ahol regisztráljuk (nem írásban, csak szemkontaktussal?) az érkezést, és ellátunk benneteket az aktuális információkkal, szükséges feliratokkal.
  • A kiléptetés a Közösségi Tér színpad mögötti kiskapuján át lehetséges, vagyis a rendezvény helyszínét csak itt lehet elhagyni.
  • A rendezvény alatt az iroda épülete (konténer) zárva tart. Az öltözőket, illetve a bőrgyógyászati és szemészeti szűrést csak a hátsó bejárat felől (nyilakkal jelöljük) lehet megközelíteni.
  • A maszk viselése zárt térben, az egészségügyi szűrővizsgálatoknál, illetve minden olyan helyszínen, ahol ezt tábla jelzi kötelező, egyébként pedig ajánlott. (Ha otthon felejtettétek, készséggel kisegítünk.)
  • A főzésről le kellett mondanunk, így a legjobb, ha hoztok magatokkal egész napra elegendő enni- és innivalót. A büfé nyitva lesz a rendezvény ideje alatt, de a vásárlókat kizárólag a szabadba nyíló kiszolgálóablakon át szolgálják ki.
  • Mosdóhasználat a közösségi téren található konténer wc-ben, illetve a nagy focipályánál található mozgáskorlátozottak számára kialakított wc-ben lehetséges.
  • A rendezvény helyszínén több ponton kihelyezünk érintésmentes kézfertőtlenítő automatákat, kérjük, használjátok őket rendszeresen.
  • Kérjük, hogy a saját helyszínetek, sátratok körül „jó gazdaként” figyeljetek a szabályok betartására, és ti is tartsátok be azokat. Az eszközök, asztalok, padok fertőtlenítését a szükséges időközönként végezzétek el! (Lehetőleg hozzatok magatokkal saját használatra felületfertőtlenítőt, kézfertőtlenítőt és papírtörlőt. Nagy segítség lenne, bár ezekről mi is gondoskodni fogunk.)
  • Kérjük továbbá, hogy aki két héten belül külföldön volt, vagy érintkezett koronavírus fertőzés tüneteit mutató vagy igazoltan fertőzött személlyel, illetve, ha neki magának bármilyen egyértelmű fertőzöttségre utaló tünete van, az MARADJON OTTHON!
  • Kérjük, hogy tartsátok be a maszkviselésre (orrot és szájat eltakaró), a kézfertőtlenítésre és biztonságos távolságra (általában 1,5 m; sportolás közben lehetőség szerint több) vonatkozó szabályokat.

Vigyázzunk egymásra!